Vi sælger antikviteter til hjemmet og til haven

Hos Gule Længe Antik finder du et stort udvalg af originale antikviteter, som du sjældent ser andre steder. Hvert år tager vi på flere indkøbsture i Danmark, Sverige, England og Østeuropa på jagt efter spændende antikviteter til vores forretning. I vores søgen efter varer lægger vi vægt på deres kvalitet, stand og historie.

  • Til hjemmet har vi et varieret sortiment inden for møbler, glas, porcelæn og fajance, lertøj og stentøj m.m.
  • Til haven har vi et bredt udvalg inden for havefigurer, havekrukker, stentrug, møllesten, brosten, chaussesten og kantsten m.m.

De antikviteter du finder i vores varekatalog, viser kun et begrænset udvalg af hvad vi har. (Vi er endnu ikke kommet så langt med at lægge ting op på nettet, men vi føjer løbende nye varer til.) Så for at se det fulde udvalg er du velkommen til at kigge forbi vores butik. 

Hvis du er interesseret i urestaurerede ting, så husk at gå på opdagelse i vores store, røde lagerbygning, hvor der er et varieret udvalg af urestaurerede møbler, småting, bøger og loppefund.

Er det haveting du går efter, finder du dem på brostenene uden for butikken og på vores stenplads, der ligger til højre for parkeringspladsen. Vi har et bredt sortiment af engelske havekrukker, havefigurer, stentrug, møllesten, brosten, chaussesten, kantsten og meget mere.

Fandt du ikke hvad du søgte, eller er der en speciel ting du mangler? Så er du velkommen til at kontakte os, og vi vil se om det er noget vi kan skaffe hjem til dig.

Til hjemmet

Mangler du originale antikviteter til dit hjem? Så har vi et spændende udvalg inden for møbler, lerting, porcelæn, fajance, messing og meget mere.

Tag et kig i de forskellige kategorier. Måske du finder din næste blomstervase eller det spisebord, som du står og mangler?

Til haven

Savner du inspiration til din have? Så har vi et bredt udvalg inden for stentrug, møllesten, havefigurer, blomsterkrukker, brosten med mere.

Se dig omkring i de forskellige kategorier. Måske du finder et fuglebad eller blomsterkrukken, der passer perfekt til din terrasse?