Velkommen hos Gule Længe Antik i Lønstrup

Hos os finder du et bredt udvalg af antikviteter og gamle ting fra perioden år 1700 til år 1950. Er du interesseret i at købe specielle ting, som du sjældent ser andre steder, så kom og besøg vores butik.

Vi har over 50 års erfaring med køb og salg af antikviteter. Gennem alle årene har vi haft fokus på varernes stand, kvalitet og historie.

Udover vores butik, har vi gennem 45 år været arrangører af Løkken Antikmesse, som er Danmarks ældste antikmesse. Den finder sted hvert år i begyndelsen af august.

I 2021 begyndte vi også at arrangere Marked I Løkken-hallen. Det finder sted om efteråret.

Du kan se vores åbningstider her.

Følg os også på Facebook og Instagram.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Velkommen i vores butik!

Bitten Madsen, Carl Sørensen og Andreas Sørensen

Vi Sælger

Til hjemmet

Mangler du originale antikviteter til dit hjem? Så har vi et spændende udvalg inden for møbler, lerting, porcelæn, fajance, messing og meget mere.

Tag et kig i de forskellige kategorier. Måske du finder din næste blomstervase eller det spisebord, som du står og mangler?

Til haven

Savner du inspiration til din have? Så har vi et bredt udvalg inden for stentrug, møllesten, havefigurer, blomsterkrukker, brosten med mere.

Se dig omkring i de forskellige kategorier. Måske du finder et fuglebad eller blomsterkrukken, der passer perfekt til din terrasse?